Verified

Jedan video na youtube - jedan život ugrožen!!!

23:38 Jan 5 2011 istočna Bosna

View original report on: Bosnia and Herzegovina

Description
Imam 20 godina,i početkom ove godine sam doživjela iskustvo koje mi je promijenilo život,nije me ubilo ali mi je sigurno skratilo život za nekoliko godina ..naime,u mene je bio zaljubljen mladić,odnosno čovjek,stariji od mene dobrih osamnaest godina,pri tome jos i razveden ..ja djevojka,mlada,obrazovana,naivna - bila sam savršena prilika za njega. Moja greška je bila što ja ove činjenice nisam znala,i bila sam prema njemu''fina'',ljubazna,kulturna a on je to sve protumačio na svoj način.Kada sam dobila ponudu za brak,rekla sam familiji.Moj otac nije ništa rekao dok nije provjerio ko je ON,a tada je i meni otvorio oči! Ali bilo je kasno jer je ON već bio opsjednut mnome! Pisao mi je poruke u vidu romana na facebook,to što sam promijenila broj mobitela nije ga spriječilo da zove mog oca na privatni broj i govori kako smo mi suđeni jedno drugom. A onda jednog dana je situacija kuluminirala,izbacio je na youtube video clip,u pozadini je bila pjesma,njegova autorska koju je on otpjevao,a pratile su je ''naše'' slike,odnosno moje(koje je downloadova s facebooka dok smo bili prijatelji),i njegove,sređene u photoshopu gdje izgleda kao da smo zajedno!!! I to nije bilo sve,čak je napisao moje puno ime i prezime kao i njegovo,i grad iz kojeg sam,tako da je svako ko bi tipkao moje ima na google pretraživaču imao pristup tom videu ..Nisam mogla reći svojima,jer znala sam da bi otac u naletu bijesa sigurno ga ubio,jer već mu je bilo previše svega.
Rekla sam svojim prijateljima,oni su pisali komentare na youtube,ja sam slala prijavu ali to nije pomoglo jer video je svakim minutom bio sve gledaniji. Znala sam ako dođe do mojih prijatelja ili rodbine na youtube,život će mi biti uništen u potpunosti! Tri dana sam ga zvala i plačući molila da ukloni video,tri dana živjela ''na apaurinima'' (ukrala sam od stare nane),u suprotnom bih sigurno poludjela!! I uklonio je video ''meni za ljubav''!!!
Nedugo nakon toga,opet je postavio novi video,ovaj put bez mojih slika i imena,ali ja znam da on jos uvijek ima moje slike i moze opet svakog momenta da ih postavi!!!
Credibility: UP DOWN 0